lørdag 13. juli 2013

Ungdommen nå til dags

Da vi på torsdag sto utenfor gymmet (Maria, Sena og meg) og ryddet opp gammelt skrot og ugress mens vi ventet på et nytt lass med utstyr fra Fighter sport, dukket de opp - englene fra Ungdomsverkstedet.

  

Med arbeidslyst og vilje gikk de på plantene med hanskekledde hender og grusen fra vinteren ble dyttet avgårde med effektive koster. Opp i søppelsekker og avgårde med det, på et blunk. Og utstyret som kom var løftet og plassert inne før jeg rakk å komme tilbake med is. For en innsats!!! Jeg er så innmari takknemlig for hjelpen. Nå er det ryddet klart og fint foran gymmet før åpningen 1. august. Godt å spare litt tid på det, slik at vi kan konsentrere oss om det som må gjøres inne. Jeg gleder meg til denne gjengen kommer på besøk for en helt egen thaiboksingstime i august (som vi ble enige om at belønningen skulle være).


Inne har det også skjedd mye de siste dagene. Vi har fått materialer, rørene til dusjer og servanter i garderobene er lagt, matter og annet utstyr er i hus og veggene i salen er straks kommet opp igjen. Det kommer til å bli så fint der :) Dere er hjertelig velkommen for å se eller for prøvetime fra 1. august.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar